Τέλεια μαλλιά και στο γυμναστήριο

Go down

Τέλεια μαλλιά και στο γυμναστήριο

Post  Admin on Mon Aug 09, 2010 3:29 pm


α μαλλιά σου είσαι σίγουρα το Α και το Ω της εμφάνισης σου, και δεν ξέρεις τι να κάνεις στο γυμναστήριο που ρίχνοντας τόνους ιδρώτας βλέπεις την υπέροχη κόμη σου να μετατρέπεται σε μια τζίβα από τούφες; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρει να διατηρήσεις όσο γίνεται τα μαλλιά σου ακόμη και εν τω μέσω power aerobic!

Αν έχεις κοντά μαλλιά: σίγουρα είσαι από τις ευνοημένες μιας και μια στέκα ή κορδέλα καταφέρνει να μπλοκάρει των ιδρώτα με ευκολία! Επίλεξε μια φαρδιά κορδέλα που μπορεί να κρατήσει τα μαλλάκια σου καλά.
Αν έχεις μακριά μαλλιά: το μόνο σίγουρο είναι ότι εν τω μέσω 100 κοιλιακών το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι τούφες μαλλιών να πέφτουν στο πρόσωπο σου, εμποδίζοντας την ήδη μειωμένη όραση σου! Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα κότσο ή σε μια αλογοουρά, χωρίς όμως να σφίξεις πολύ το λαστιχάκι. Έτσι θα αποφύγεις το "σπάσιμο" της τρίχας σου!

Πες ναι στο λούσιμο πριν το γυμναστήριο: αν τα μαλλιά σου γενικά δε φριζάρουν και δεν "τραβάνε" τον ιδρώτα ή τη σκόνη τότε το καλύτερο που έχει σαν κάνεις είναι να λουστείς κανονικά και να βάλεις το μαλακτικό σου πριν το γυμναστήριο! Πιάσε τα μαλλιά σου σε κότσο και άφησε τα σε έναν ωραίο κότσο! Μετά την άσκηση φρόντισε στο ντους να μη βραχούν τα μαλλάκι σου!

Για το κολύμπι: αν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σου, καλό είναι προκειμένου να προστατεύσεις το χρώμα σου -που είναι αυτό που υποφέρει περισσότερο από το χλώριο-να απλώσεις ένα κοντίσιονερ που δε χρειάζεται ξέβγαλμα! Φυσικά και το σκουφάκι είναι το μοναδικό όπλο που μπορεί να προστατεύσει στο μέγιστο βαθμό τα μαλλιά σου! Φόρεσε το λοιπόν και καλές βουτιές! Κάνε το ίδιο και στη σάουνα ή το τζακούζι, απλώνοντας ένα μαλακτικό που δε χρειάζεται ξέβγαλμα και θα δεις ότι τα μαλλάκια σου πιο τέλεια από ποτέ!

Στο ντους: μετά από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα σειρά έχει ένα ζεστό μπάνιο πριν πάρεις το δρόμο του γυρισμού! Προσπάθησε να αποφύγεις το καυτό νερό και προτίμησε το χλιαρό νερό που είναι ιδανικό για να λούσεις τα μαλλάκια σου, ειδικά στο γυμναστήριο! Αφού το κάνεις αυτό φρόντισε στο στέγνωμα, θυμήσου να χρησιμοποιήσεις ένα σπρέι που προστατεύει από τη θερμότητα, έτσι ώστε να περιορίσεις τη ζημιά που μπορεί να σου προκαλέσει!

Έτσι τώρα μπορείς να έχει τέλεια μαλλιά και στο γυμναστήριο!
Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum