Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα

Go down

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα

Post  Admin on Mon Aug 09, 2010 9:32 am

Στο forum του Beautyspot.forumotion.net μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από συζητήσεις που έχουν ανοίξει τα μέλη για διάφορα θέματα ή να ανοίξετε ένα νέο θέμα συζήτησης έτσι ώστε να πάρετε τις απόψεις και συμβουλές από άλλα μέλη.
To forum του beautyspot δημιουργήθηκε για να μοιραστούμε εμπειρίες, συμβουλές και συζητήσεις, τις οποίες τα μέλη του μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να σχολιάσουν.
Με τη δική σας βοήθεια θα καταφέρουμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο του forum και να δημιουργήσουμε μια ζεστή παρέα. Παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τους κανόνες που ισχύουν στο forum του Beautyspot.

•Μη γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, τον τίτλο του μηνύματος ή το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι προτιμείστε τους bold χαρακτήρες. Το διάβασμα του μηνύματος με κεφαλαίους χαρακτήρες είναι κουραστικό, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι “φωνάζετε”.

•Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε κατηγορία, της οποίας η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) να σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.

•Μην κάνετε συμπληρωματικά μήνυμα για αλλάξετε κάποιο σημείο του μηνύματος σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “edit” για να διορθώσετε τα μήνυμα σας.

•Εάν θέλετε να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα στον admin μέσω του πεδίου “επικοινωνία”.

•Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα δεν χρειάζεται να κάνετε παράθεση σε ολόκληρο το αρχικό μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφέρεστε. Αφού πατήσετε το “quote”, σβήνετε το μέρος του κειμένου που δε χρειάζεστε. Προσέξτε να αφήσετε τις ενδείξεις “quote” στην αρχή και στο τέλος του μηνύματος που θέλετε να υπάρχει ως παράθεση.
Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum