Κάνε το χρώμα σου να κρατήσει διπλά!

Go down

Κάνε το χρώμα σου να κρατήσει διπλά!

Post  Admin on Tue Aug 10, 2010 12:04 am


Πηγαίνεις στο κομμωτήριο κάθε δεύτερη εβδομάδα γιατί το χρώμα σου έχει γίνει θαμπό; Υπάρχει λύση! Αν βλέπεις ότι η βαφή σου κρατάει λιγότερο από 8 λουσίματα με αποτέλεσμα το χρώμα των μαλλιών σου να χάνει τη ζωντάνια και τη λάμψη του, τότε ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και δες το χρώμα των μαλλιών σου λαμπερό για πολύ περισσότερο!

Βήμα πρώτο: μη λούζεσαι κάθε μέρα. Η βαφή τείνει να ξηραίνει την τρίχα σου πράγμα που στη συγκεκριμένη περίπτωση βοηθάει μιας και δε θα χρειάζεσαι καθημερινό λούσιμο. Αν έχεις ξηρά μαλλιά φρόντισε να λούζεσαι το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα με ειδικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ενώ αν έχεις λιπαρά μαλλιά που τείνουν να λαδώνουν πολύ προσπάθησε να τα λούζεις μέχρι τέσσερις φορές τη βδομάδα. Βάλε λίγο ταλκ στις ρίζες των μαλλιών σου και θα απορροφηθεί αμέσως η λιπαρότητα!

Βήμα δεύτερο: επίλεξε το σωστό σαμπουάν. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι το να φροντίζεις τα βαμμένα μαλλιά σου είναι σα να φροντίσεις το μεταξωτό σου φόρεμα! Επένδυσε στο σωστό σαμπουάν που είναι κατάλληλο για τα δικά σου μαλλιά και θα δεις πως θα γλιτώσεις χρόνο και χρήμα από το κομμωτήριο! Φρόντισε να χρησιμοποιείς πάντα κοντίσιονερ μετά το σαμπουάν ενώ αν έχεις ξηρά μαλλιά η μάσκα είναι απαραίτητη σε κάθε λούσιμο.

Βήμα τρίτο: πρόσεξε τον ήλιο. Σε μια χώρα σαν τη δική μας οφείλεις να χρησιμοποιείς αντηλιακό μαλλιών κάθε μέρα μιας και οι ακτίνες του ηλίου προκαλούν στα μαλλιά σου τη ζημιά που προκαλεί και η βαφή! Προστάτευσε την τρίχα σου φορώντας μπαντάνες και καπέλο δίνοντας ταυτόχρονα μαθήματα στυλ στις υπόλοιπες!

Βήμα τέταρτο: μην κάνεις το κομμωτήριο δεύτερο σπίτι σου! Το να πηγαίνεις τρεις φορές την εβδομάδα στο κομμωτήριο δεν ωφελεί ούτε την τσέπη σου αλλά ούτε και την τρίχα σου. Οι τεχνικές εργασίες όπως η βαφή αλλά και το στάιλινγκ με το πιστολάκι ταλαιπωρούν το τριχωτό της κεφαλής σου, καίγοντας την τρίχα σου και άρα αφήνοντας τα μαλλιά σου θαμπά και άτονα με αποτέλεσμα να μη φαίνεται όπως θα έπρεπε το χρώμα των μαλλιών σου.
Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum