Χτενίσματα για μεσαία μαλλιά

Go down

Χτενίσματα για μεσαία μαλλιά

Post  Admin on Tue Aug 10, 2010 8:18 am


Το καλό με τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι ότι δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο όπως στα μακριά και έχεις περισσότερες επιλογές απ’ότι στα κοντά. Έχεις λοιπόν την πολυτέλεια -εάν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία- να δοκιμάσεις διαφορετικά στυλ μέσα σε λίγο χρόνο!

Τι θα χρειαστείς:

* Βούρτσα
* Κρέμα ισιώματος ή για μπούκλες
* Κοκαλάκι
* Τσιμπιδάκια
* Στέκα
* Κινέζικα ξυλάκια για κότσο

Βήμα πρώτο: τράβηξε πίσω τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά έτσι ώστε οι πιο κοντές τούφες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο. Στρίψε την αλογοουρά φτιάχνοντας έναν κότσο στο σβέρκο σου και συγκράτησέ τον με μερικά τσιμπιδάκια. Απλό αλλά ρομαντικό!

Βήμα δεύτερο: κάνε μια αλογοουρά που να ξεχωρίζει. Πιάσε τα μαλλιά σου στο πλάι χαμηλά αφού προηγουμένως ξύσεις τα μαλλιά της κορυφής. Αυτό θα δώσει όγκο στο λουκ και θα κάνει το χτένισμα λίγο πιο... επίσημο. Μπορείς να προσθέσεις και μία απλή στέκα για εφέ ή μία από αυτές που έχουν και μαντίλι για να το δέσεις στα πλαϊνά μαλλιά.

Βήμα τρίτο: εάν έχεις ίσια ή σπαστά μαλλιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κρέμα για μπούκλες για να τους δώσεις όγκο ώστε να φτιάξεις κι εσύ κατσαρά μαλλιά. Πάρε μικρές τούφες και στριφογύρισέ τες στα χέρια σου με λίγη ποσότητα από την κρέμα. Το πιο πιθανό είναι να αποκτήσεις ένα ανέμελο στυλ παραλίας.

Βήμα τέταρτο: εάν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Μετά το λούσιμο, βάλε λίγο αφρό και στέγνωσέ τα με φυσούνα. Αυτό θα τους δώσει περισσότερο όγκο και θα δείχνει πολύ καλύτερη την μπούκλα. Βάλε λίγη λακ για να αντέξουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες!

Βήμα πέμπτο: τι πιο απλό από έναν ατημέλητο κότσο που είναι και πολύ της μοδός; Στερέωσε τα μαλλιά σε έναν κότσο χωρίς να τα σφίξεις με ένα κινέζικο ξυλάκι ή λεπτό μακρύ κλάμερ και μην σε απασχολεί αν πετάνε μαλλιά και περισσεύουν τούφες. Αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός! Να δείχνεις επιμελώς ατημέλητη!
Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum