Περιποιημένα νύχια με τζελ

Go down

Περιποιημένα νύχια με τζελ

Post  Admin on Tue Aug 10, 2010 9:57 am


Τα περιποιημένα νύχια είναι σήμα κατατεθέν της σικ Ελληνίδας. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν παρά τρεις επιλογες για να περιποιηθείτε τα νύχια των χεριών σας: να τονίσετε τα φυσικά σας νύχια, να χρησιμοποιήσετε τεχνητά τα οποία όμως καταστρέφουν τα φυσικά σας νύχια ή να δοκιμάσετε το φυσικό τζελ μπάιο το οποίο περιέχει βιταμίνες, θρέφει τα νύχια ενώ ταυτόχρονα τα κάνει να φαίνονται όμορφα και περιποιημένα.

Η διαδικασία του τζελ είναι απλή αλλά χρονοβόρα. Η μανικιουρίστα αφού περιποιηθεί τα νύχια, απλώνει στρώσεις τζελ και ακολούθως φτιάχνει το σχέδιο που εσείς θα της ζητήσετε: από απλό γαλλικό μέχρι και σχέδια. Θα σας πάρει από μια μέχρι ενάμιση ώρα να τελειώσει η περιποιήση, γι αύτο εάν η μανικιουρίστα σας τελειώνει νωρίτερα σημαίνει δεν ακολουθεί ολόκληρη τη διαδικασία. Τα νύχια διατηρούνται για ένα μήνα περίπου και μετά χρειάζεται να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Προσοχή:

1. Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί να είναι αποστειρωμένα γιατί κινδυνεύετε να κολλήσετε μύκητες ή άλλα μικρόβια από προηγούμενες πελάτισσες. Το καλύτερο είναι να τα απολυμαίνει μπροστά σας.

2. Εάν δε θέλετε να επαναλάβετε τη διαδικασία στο τέλος του μήνα, επισκεφθείτε την μανικιουρίστα σας και ζητήστε της να αφαιρέσει το τζελ. Μην επιχειρήσετε να το αφαιρέσετε μόνες σας γιατί θα βλάψετε τα νύχια σας.

Κόστος: Απο 35 μέχρι 70 Ευρώ

Η πρώτη φορά είναι φθηνότερη κατά δέκα ευρώ περίπου από τις επόμενες αφού στις επόμενες χρεώνεται και η αφαίρεση του προηγούμενου τζελ.Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum