Μυστικά για τέλειο καλοκαιρινό στάιλινγκ

Go down

Μυστικά για τέλειο καλοκαιρινό στάιλινγκ

Post  Admin on Mon Aug 09, 2010 9:59 am


Κάθε φορά που ισιώνεις τα μαλλάκια σου σκέφτεσαι την ψαλίδα που θα δημιουργηθεί; Επειδή και το στάιλινγκ δε θέλει κόπο αλλά τρόπο, μάθε όλα τα μυστικά για τέλειο στάιλινγκ χωρίς να χαλάσεις την τρίχα σου!

Στάιλινγκ και τριχόπτωση σημείωσε χ

H τριχόπτωση είναι ένα ζήτημα που επηρεάζεται από πολλές διαφορετικές παραμέτρους. Κάποιες από αυτές είναι αναπόφευκτες, όπως η κληρονομικότητα ή οι ενδιάμεσες εποχές (φθινόπωρο, άνοιξη), τότε δηλαδή που η τριχόπτωση "χτυπά" ακόμα και υγιή μαλλιά. Υπάρχουν, όμως, και παράγοντες αναστρέψιμοι (όπως η κακή διατροφή) που οδηγούν μεν σε αδυνάτισμα της ρίζας και πτώση της τρίχας, όμως αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που μπορείς να αποφύγεις. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το στάιλινγκ, το οποίο κάποιες φορές οδηγεί σε τριχόπτωση, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να μάθεις τον τρόπο για τέλειο στάιλινγκ χωρίς?απώλειες!

Συμβουλές για πλούσια μαλλιά

Λιγότερο πιστολάκι: Τόσο το ίσιωμα, που ταλαιπωρεί απευθείας τη ρίζα σου (αφού δεν είναι τίποτε άλλο από συνεχόμενο τράβηγμα), όσο και ο ζεστός αέρας, που φθείρει τα μήκη, ταλαιπωρούν το τριχωτό της κεφαλής σου. Βέβαια, αν έχεις σπαστά μαλλιά είναι απόλυτα λογικό να θέλεις να τα φορμάρεις έτσι ώστε να είναι φτιαγμένα. Η εναλλακτική είναι απλή και εύκολη. Για το στέγνωμα δεν έχεις παρά να ρυθμίζεις τον αέρα στο χλιαρό και να αποφεύγεις να φέρνεις το πιστολάκι πολύ κοντά στα μαλλιά σου. Για το ίσιωμα, οι ειδικοί προτείνουν το θαυματουργό σίδερο ισιώματος! Απέφυγε το ιδιαίτερα επιβαρυντικό τράβηγμα, ενώ με τα κατάλληλα προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα θα ελαχιστοποιήσεις τη φθορά στα μήκη της τρίχας. Όσο για το αποτέλεσμα, συνήθως είναι καλύτερο και μεγαλύτερης διάρκειας από το κλασικό πιστολάκι και το μαλλάκι σου θα διατηρηθεί ίσιο για πολύ περισσότερο!

Αλογοουρά με προσοχή: Σίγουρα, το να πιάσεις τα μαλλάκια σου αλογοουρά είναι ότι πιο εύκολο και γρήγορο αλλά έχεις σκεφτεί πόσο μπορεί να ταλαιπωρείς έτσι τα μαλλάκι σου; Όσο αθώα και αν φαίνεται στα ματάκια σου η σέξι αλογοουρά είναι πολύ επιβαρυντική για την αντοχή της ρίζας της τρίχας σου. Αν πιάνεις συνέχεια τα μαλλιά σου αλογοουρά, νομίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο ότι περιορίζεις τη φθορά τους και τα ταλαιπωρείς λιγότερο επειδή χρειάζονται λιγότερο φιξάρισμα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Τραβώντας τα συνεχώς προς τα πίσω για να τα χτενίσεις και να τα πιάσεις ειδικά αν είσαι φαν της σφιχτής αλογοουράς- και τα μαλλιά σου είναι πολλά και βαριά- συμβάλλεις στο να αδυνατίσει η τρίχα κυρίως στα μπροστινά μαλλιά, ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζεις γενικά θέμα τριχόπτωσης. Το αποτέλεσμα είναι να υποχωρεί προοδευτικά η γραμμή των μαλλιών, πράγμα που δεν είναι καθόλου σέξι. Περιττό να τονίσουμε πως αυτό το είδος της φθοράς πολύ δύσκολα φτιάχνεται. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αλλάξεις στιλ, ειδικά αν η αλογοουρά σε χαρακτηρίζει ως λουκ! Δοκίμασε ένα πιο χαλαρό πιάσιμο, να φτιάχνεις χαμηλή χαλαρή κοτσίδα που επιτρέπει στα μαλλιά να αναπνεύσουν αλλά είναι και απίστευτα τρέντι και σέξι. Όταν είσαι σπίτι το πιαστράκι-θαύμα είναι η λύση για να αποφύγεις τη σφιχτή κοτσίδα που ταλαιπωρεί το μαλλάκι σου. Επίσης άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα και ελεύθερα σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνοντας το λουκ μοιραίας γυναίκας και κάνε καλό στην τρίχα και τη δημοτικότητα σου!

Προϊόντα με μέτρο: Μπορείς να πίνεις νερό στο άκουσμα του τζελ και της λακ, δε χρειάζεται όμως να το παρακάνεις γιατί θα πρέπει να αποχαιρετήσεις και αρκετές τούφες από τα μαλλάκι σου! Βάλε κανονικά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς απλά μην το παρακάνεις. Δεν έγινε και κάτι άμα δεν είσαι στην τρίχα κάθε φορά, εξάλλου μη ξεχνάς ότι το φυσικό λουκ είναι διαχρονικά in!

Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum