Βρες το τέλειο καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών

Go down

Βρες το τέλειο καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών

Post  Admin on Mon Aug 09, 2010 3:23 pm


Το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι αποτελεί μυστήριο που δε μπορεί να συγκριθεί με άλλο, μιας και η μελλοντική σου τέλεια εμφάνιση εξαρτάται 100% από το χρώμα που θα επιλέξεις να βάψεις τα μαλλάκια σου αυτό το καλοκαίρι! Ανταύγειες ή μονοχρωμία, ξανθό ή καστανό, διάβασε παρακάτω και πάρε τη σωστή απόφαση!

Γενικά: δεν έχει σημασία αν το χρώμα που θα επιλέξεις για την πιο hot εποχή του χρόνου, ακολουθεί πιστά τα τρέντ της εποχής, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να σου πηγαίνει και να σε "βολεύει", γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να βγεις με το μαλλί καμένο και ξεθωριασμένο καλοκαιριάτικα!
Οδηγίες προς ναυτιλλομένες: το βασικό είναι να ανακαλύψεις -αν δεν το έχεις ήδη κάνει- ποιες είναι οι φυσικές σου αποχρώσεις. Αυτό θα το δεις λαμβάνοντας υπόψη το χρώμα της επιδερμίδας σου και των ματιών σου. Γενικά τα μπλε, τα σκούρα καστανά- σχεδόν μαύρα- αλλά και τα γκρίζα, γατίσια μάτια θεωρούνται ψυχρά σε συνδυασμό με λευκό δέρμα ενώ τα πράσινα, τα καστανά ή τα μελιά μάτια ειδικά αν το δερματάκι σου έχει φακίδες ή είναι πιο σταρένιο σε βάζουν στη "ζεστή" κατηγορία!

Βάψε μαλλί ανάλογα με το πρόγραμμα σου: αν σκοπεύεις να την βγάλεις στην πισινά στη διάρκεια της άδειας σου, πρέπει να το λάβεις και αυτό υπόψη σου στην απόφαση του χρώματος των μαλλιών σου! Το ίδιο ισχύει και για την παραλία. Αν σκοπεύεις -όπως είναι άλλωστε λογικό- να μην αφήσεις παραλία για παραλία αυτό το καλοκαίρι καλά θα κάνεις να προτιμήσεις τα πιο "σταθερά" χρώματα όπως καστανό ή ξανθό σκούρο έτσι ώστε να υπάρχει το περιθώριο να "ανοίξει" το μαλλάκι σου χωρίς όμως να ξεθωριάσει ή να χάσει τη λάμψη του.

Τι χρώμα θα τα βάψω;

Αν είσαι μελαχρινή: όχι μόνο είσαι in αλλά το χρώμα σου δε θα σε προδώσει αυτό το καλοκαίρι! Το σκούρο χρώμα στα μαλλιά είναι ότι πρέπει αφού ο ήλιος, το αλάτι τη θάλασσας και η σχετική ταλαιπωρία που περνάει το μαλλάκι σου κάθε καλοκαίρι δε σε αγγίζει αν τα μαλλάκια σου έχουν σκούρο χρώμα με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα περιποιείσαι κατάλληλα! Αντηλιακό μαλλιών, καπέλο , μάσκα μαλλιών με after sun προστασία είναι τα απαραίτητα όπλα σου στον αγώνα για μαλλιά ζηλευτά και το καλοκαίρι!

Αν θες μια αλλαγή: οι ζεστές σοκολατί αποχρώσεις, οι μυστηριώδης σκούρες αλλά και οι ανταύγειες μέχρι- το πολύ- δύο τόνους πιο ανοιχτές σε μια σκούρα βάση σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και του καλοκαιριού!

Αν είσαι ξανθιά: το ξανθό είναι ένα πολύ ευαίσθητο χρώμα αφού μπορεί να ξεθωριάσει πολύ εύκολα και γρήγορα, χάνοντας έτσι την αίγλη του. Εκτός του ότι είναι ένα χρώμα που θέλει μεγάλη προσοχή κάτω από τον ήλιο, σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος!

Αν θες μια αλλαγή: τότε οι καστανές ανταύγειες είναι αυτές που θα χαρίσουν στα μαλλάκια σου άλλο αέρα! Ιδανικά οι καστανές ανταύγειες σου ταιριάζουν αν δεν έχεις ένα ενιαίο ξανθό αλλά έχεις ξανθές ανταύγειες. Κάτι το αλάτι, κάτι τα μπάνια και τα συνεχή λουσίματα, αν βλέπεις ότι το μαλλάκι σου "κιτρινίζει" δε σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείς το αγαπημένο σου ξανθό, απλά τόλμησε μια πιο "ψυχρή" απόχρωση όπως το ξανθό του χρυσού ή της άμμου που είναι χρώματα πολλά υποσχόμενα που όχι μόνο δεν ξεθωριάζουν εύκολα αλλά διατηρούνται λαμπερά χωρίς κόπο!

Αν είσαι κοκκινομάλλα: το κόκκινο όλες ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο χρώμα, αφού και δύσκολα το αποχωρίζεσαι αν πάρεις την απόφαση να αλλάξεις αλλά και ανάλογα με την απόχρωση του μπορεί να μεταμορφωθεί σε πορτοκαλί με μεγάλη ευκολία αν δεν το προσέξεις στις θάλασσες και στις ακτές. Έχε κατά νου ότι το χάλκινο τείνει να "ξανοίγει" εύκολα με το θαλασσινό αλάτι και τον ήλιο ενώ το καστανοκόκκινο είναι η καλύτερη λύση για εσένα που δε θέλεις να αποχωριστείς το χρώμα του πάθους αλλά ταυτόχρονα θέλεις να διατηρηθεί λαμπερό το μαλλάκι σου!

Αν θες μια αλλαγή: για πιο διακριτικό και σταθερό αποτέλεσμα τοπ καλοκαίρι καλά θα κάνεις να βάψεις όλα τα μαλλάκια σου σε ένα ζεστό καστανό χρώμα και να προτιμήσεις χάλκινες ανταύγειες για εκρηκτικό αποτέλεσμα στο χρώμα του πάθους!

Και μην ξεχνάς το βασικό: δε χρειάζεται να επιλέξεις για τις διακοπές σου να δοκιμάσεις ένα χρώμα που δεν έχεις ξανακάνει ή μια αλλαγή που είναι πολύ μεγάλη - όπως π.χ. να βρεθείς στην άλλη άκρη της χρωματικής παλέτας δηλαδή από ξανθιά να γίνεις μαυρομάλλα- γιατί κάτι τέτοιο εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο για την μελλοντική ψυχική σου υγεία! Κάνε μικρές αλλαγές που θα σε φέρουν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα και θάμπωσε τους όλους με το χρώμα των μαλλιών σου!
Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum