Πώς να κάνω γαλλικό μανικιούρ;

Go down

Πώς να κάνω γαλλικό μανικιούρ;

Post  Admin on Tue Aug 10, 2010 9:56 am


ΤΘα χρειαστείτε:

1. Βάση βερνίκι

2. Απαλό ροζ ή μπεζ βερνίκι

3. Βερνίκι άσπρο για τις άκρες των νυχιών

4. Βερνίκι για τελευταία στρώση (top coat)

5. Υγρό για τις παρανυχίδες

6. Στικ για αφαίρεση των παρανυχίδων

7. Λίμα νυχιών

8. Ασετόν

9. Βαμβάκι

10. Κρέμα χεριών

Πρώτον αρχίστε το μανικιούρ έχοντας χρόνο στη διάθεση σας! Μην βιάζεστε γιατί δεν θα είναι όμορφο το αποτέλεσμα, αφιερώστε χρόνο και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο!

Διαδικασία

Καθαρίστε τα νύχια σας από τυχόν υπολείμματα προηγούμενου μανικιούρ με λίγο ασετόν σε καθαρό βαμβάκι.

Απλώστε λάδι για τις παρανυχίδες, αφήστε το το λίγο πάνω στα νύχια μέχρι να μαλακώσουν. Αν δεν έχετε λάδι για τις παρανυχίδες λίγο ελαιόλαδο θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλέιά.

Ακολούθως λιμάρετε τα νύχια σας πάντα προς μια κατεύθυνση μέχρι να πετύχετε το μέγεθος και το σχήμα που θέλετε: κυκλικό ή τετράγωνο: και τα δυο φαίνονται όμορφα με γαλλικό μανικιούρ.

Μετά ξεφωρτωθείτε τις παρανυχίδες, είναι το δέρμα που εξέχει γύρω γύρω από το νύχι. Με το στίκ πιέστε τις προς τα έξω.

Έαν έχετε περισσότερο χρόνο μουλιάστε τα νύχια σας για 15 λεπτά σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν. Επίσης μπορείτε να απλώσετε κρέμα χεριών και να τα τυλίξετε με πλαστική μεμβράνη κουζίνας για 15 λεπτά, θα βοηθήσει να γίνουν πολύ απαλά.

Πλύνετε καλά τα χέρια σας και σκουπίστε τα. Περάστε ξανά λίγο ασετόν για να φύγουν όλα τα υπολείμματα. Ακολούθως περάστε ένα λεπτό φιλμ βάση βερνικιού. Περάστε τώρα άσπρο ή μπεζ βερνίκι στην άκρη του νυχιού. Αν δυσκολεύεστε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άσπρα αυτοκόλλητα τα οποία συνήθως περιέχονται σε σετ γαλλικού μανικιούρ. Έαν η πρώτη στρώση δεν σαν ικανοποιεί ξαναπεράστε το βερνίκι. Μετά περάστε το ροζ ή το μπεζ βερνίκι (μια ή δυο στρώσεις). Αφήστε λίγο να στεγνώσουν και περάστε το top coat. Μην αγγίξετε τα νύχια σας για τουλάχιστον δέκα λεπτά!Καλή Επιτυχία!!!ο γαλλικό μανικιούρ είναι ίσως το πιο όμορφο και το πιο κομψό μανικιούρ.

Admin
Admin
Admin

Posts : 158
Join date : 2010-08-09

View user profile http://beautyspot.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum